Sånglektioner

musician
Utveckla din röst tillsammans med en sångpedagog!

Barnkör

Excited girl enjoying music through headphones
PopKids, en superhäftig barnkör fylld av sång, dans och ruskigt bra musik!

Kör

VD_soulsingers
Soulsingers, kören med fokus på sångglädje!

After Work

Applause
Avsluta arbetsdagen med rolig och prestigefri sång tillsammans med god mat!

Personalkör

smiling architects working in office
Skärp dina sinnen med sång på din arbetsplats!

Presentkort

presentkort sånglektioner
Överraska någon med ett presentkort på en härlig upplevelse som räcker länge!

 

För oss på Vocal Devotion är det viktigt att alla skall känna sig trygga och fria att våga sjunga. Att ta sånglektioner kan vara både skrämmande och nervöst, speciellt om man inte gjort det tidigare. Vi arbetar med stor respekt för dig och din röst och strävar alltid efter en trygg och tillåtande undervisningsmiljö.
Att sjunga på Vocal Devotion är en avkopplande upplevelse som bidrar till minskad stress samtidigt som det ger ny energi. Vocal Devotion är till för Dig som värdesätter personlig service och omtanke mer än högt tempo och kortsiktiga lösningar. På VD sätter vi dina önskemål i första hand.

 

Vill du också jobba på VD?

På Vocal Devotion arbetar ett kreativt team tillsammans. Vi värdesätter omtänksamhet, glädje, entusiasm och ser gärna att du tycker om att inspirera andra människor och tar egna initiativ. Dina sånglektioner skall vara väl anpassade efter elevens behov och du har bra förmåga att improvisera kring planeringen av din undervisning.

Vill även du vara med och erbjuda sånglektioner i vårt sköna gäng i Stockholm? Skicka ett mail till info@vocaldevotion.com och berätta lite om vem du är, varför sång är viktigt för dig och hur peppad du är. Verkar du som en VD-pedagog så hör vi av oss till dig inom kort! Tack på förhand!