Nu är renoveringen klar!!!

Åh vad vi njuter!!! Det finns inget bättre än att komma in på Vocal Devotion och känna hur kreativiteten bara flödar… I helgen var vi på VD och ställde i ordning efter snart ett års renovering av innergården ovanför oss och i lokalen nere hos oss. Vi har äntligen både tak och golv och har nu inrett efter bästa förmåga!

Självklart kommer vi fortsätta att sätta vår prägel på VD så bli inte förvånad om det fortsätter att förändras och tillkomma nya saker… men hur som helst så känns det så himla bra att få komma i ordning med allt igen. Nu börjar det blir riktigt fint och vill så klart visa upp VD för hela världen! Kom gärna förbi och fika med oss någon dag! Vill du ha riktigt gott kaffe så gör du bäst i att vänta någon vecka så att vi får den nya kaffemaskinen på plats! Vi ses!

 

 

 

 

Starka ekonomiska nyckeltal

Fick precis lite trevlig läsning om vår verksamhet!

”Det betyg som är aktuellt för er visar att Svenska Sång- och röstinstitutet är A-ratade och har en god kreditvärdighet. Det är även en stämpel på att ni har starka ekonomiska nyckeltal inom branschen vi jämfört er med alltså ”Musik-, dans- och kulturell utbildning”.

Trots att ni är ett relativt nystartat bolag har ni haft en snabb och positiv ekonomisk utveckling vilket vi självklart vill att ni ska kunna visa upp! Ni har redan tagit en bra position i branschen och är en utbildningsverksamhet som vi kan rekommendera att man gör affärer med.”