Historisk rekrytering!

Idag har VD varit med om något historiskt! Jacob_almEftersom några av oss just nu är med om något magiskt… vi väntar barn, så kommer det behövas lite förstärkning här på VD i höst. Självklart kommer vi att hänga på VD ibland och kanske även undervisa någon kväll då och så men det behövs ju några stadiga pedagoger som regelbundet kan undervisa. Just på grund av detta har vi nu rekryterat två nya sköna sångpedagoger.

Först ut är vår allra första manliga sångpedagog. Han heter Jacob Alm och kommer göra succé på VD i höst. Jacob gör just nu succé i bandet Calling Diana och är du nyfiken så kan du lyssna på dem på callingdiana.com. I första hand så kommer ta han hand om några av Emmas elever (eftersom hon kommer vara föräldraledig i höst) men än finns det chans att boka in sig hos Jacob. Hör av dig till oss om du är nyfiken på Jacob och vill testa en sånglektion med honom. Jacob börjar undervisa hos oss den 21 augusti!

RunolfNästa stjärna som vi lyckats rekrytera är Cecilia Runolf. Hon är en superpeppad sångpedagog som kommer undervisa hos oss tre dagar i veckan och självklart kommer det bli succé! Vi arbetar redan med att fylla Cecilias schema så är du intresserad av att sjunga tillsammans med Cecilia så får du gärna höra av dig till oss redan innan sommaren. Tisdagen den 20 augusti börjar Cecilia undervisa hos oss och vi är så himla glada för vår nya kollega!

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.