Höstens konsert blev succé!

Ännu en gång har vi arrangerat en VD-konsert som gjort succé! Vi repade  de proffsiga musikerna från tidig morgon till sen eftermiddag för att sedan bjuda publiken på en fantastisk konsert fylld med mod och nervositet. ”Smedjan” i Münchenbryggeriet var som vanligt fylld till bredden med härlig publik som imponerades gång på gång.

Kanske var du en av dem som satt i publiken och kände dig lite sugen på att anta utmaningen? Gör det! Kom till oss och ta sånglektioner med riktigt sköna sångpedagoger, ta en kaffe och njut! Nästa konsert hålls i december. Vi ses väl då!?

konsert2013

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.