Individuella sånglektioner

Individuella sånglektioner innebär att du sjunger på egen hand tillsammans med sångpedagogen i 45 min. Ni arbetar tillsammans fram ett material som passar just din röst och dina förutsättningar. Här har du möjlighet att fördjupa dig i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje. Under terminens gång finns det även möjlighet att uppträda med någon låt du arbetat med. Det finns även möjlighet till att gå igenom mikrofonteknik för den som vill.

musician

Första lektionen

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några korta minuter för att prata om dina erfarenheter och önskemål kring dina sånglektioner. Detta håller vi så kort som möjligt, så att sången får ta stor plats även på din första lektion. Du får då en chans att presentera dig och sångpedagogen berättar kort vem hon/han är. Sedan kommer vi igång med att värma upp kroppen så vi inte börjar sjunga kalla och stela. Vi arbetar även med andning och hittar tillsammans ett bra sätt att förhålla sig till andning i sång och tal.

Musik och låtval

Efter en kort uppvärmning av rösten med olika övningar börjar vi arbeta med en eller flera låtar. Antingen fyller vi dina sånglektioner med låtar du önskat eller sådant som pedagogen valt just till dig och din röst. De låtar vi övar på får du sedan (om du vill) i uppgift att sjunga vidare på hemma tills nästa sånglektion. Har du speciella önskemål om genre eller låtval så är du välkommen att berätta detta i kontakten med din sångpedagog.

Om du behöver avboka dina lektioner

Om du vill avboka en sånglektion behöver du göra detta senast ett dygn innan bokad lektion via vårt bokningssystem www.timecenter.se/vocaldevotion. Inloggningsuppgifter får du vid din första bokning. Observera att sånglektioner hel termin (15 ggr) ej går att avboka. Vid sen eller utebliven avbokning debiteras hela den aktuella summan.

 

Boka direkt!