Julkonsert 2018

Tid

Vi träffas kl. 18.30 för en kortare uppvärmning och pepptalk. Konserten startar sedan kl. 19.00 och håller på i cirka en timme.

Låtar

My turn
A Candle in the Window
Tusen röster
Advent
Julen är här
– (solist sjunger)
– Staffansvisa från Nås
Julens tid är här
– Oslagbara! (för det är vi faktiskt)

Sen fortsätter vi med lite allsång… så mycket vi orkar och vill!

Texter

Ni behöver så klart inte kunna allt utantill. Texter till alla låtar kommer finnas på skärmen/TV:n i kyrkan men också i ett texthäfte. Ni ansvarar själva för att skriva ut texterna. Ställer det till med problem för dig, tveka inte att berätta för mig så löser vi det! Klicka här för att få hem texthäftet

Klädsel

Jag tycker vi kör på svart och rött, det är så snyggt!

Jag ser verkligen fram emot att få yla tillsammans med er på måndag igen! Då tror jag att vi övar lite extra på ”Oslagbara” och en sista vända på ”Tusen röster” som uppvärmning innan konserten drar igång. Glöm inte att vi ses 30min tidigare, d.v.s. kl. 18.30 för att hinna sjunga lite innan konserten.

KRAM

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.