Kent berättar om Vocal Devotion

”Efter min mycket nervösa första lektion på VD för snart två år sedan, så finns den där känslan fortfarande kvar av upprymdhet efter varje lektion. Redan i éntren till ”studion” så blir man på riktigt gott humör över att höra allt musicerande som pågår och allt det där andra man har med sig lämnas kvar utanför.
Sångpedagogerna de vill man och kan man verkligen tala sig varmt för, själv är jag inne på min femte och hon är en riktig fem-poängare. Med sitt trollspö av magisk karaktär trollar hon fram toner ur min stämma som jag verkligen inte trodde fanns och i hennes händer är jag helt trygg.
 
Det fina med VD är att man egentligen inte känner sig som någon kund, utan som en medlem i familjen VD.
För det är den känslan du möts av när du kommer ner för trapporna till ”studion”.

/Kent

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.