Nacka Kommun

n_personalkor

Är du anställd i Nacka Kommun och lite sugen på att sjunga i kör? I så fall ska du testa Nacka Kommuns Personalkör! Vi är ca 30 kördeltagare som träffas på tisdagar i Nacka Stadshus för att sjunga tillsammans. Du behöver inte kunna läsa noter eller ha någon tidigare erfarenhet av att sjunga i kör. Viktigast är att du vill sjunga, så kom som du är och yla tillsammans med oss så ser vi till att du trivs och har ruskigt kul.

I Nacka Personalkör sjunger vi blandad musik så som visor, pop, rock, schlager, soul, blues o.s.v. och har du något förslag på låt så är det alltid välkommet!

Pris

Helt kostnadsfritt för dig som är anställd i Nacka Kommun.

Tid

tisdagar kl. 16.45-18.15

Aktuella datum hösten 2019

Tisdag 27/8 med Tove i Nackasalen
Tisdag 3/9 med Tove i Björknäs
Tisdag 10/9 med Tove i Orminge
– uppehåll –
Tisdag 8/10 med Tove i Orminge
Tisdag 15/10 med Tove i Orminge
Tisdag 22/10 med Tove i Nackasalen
Tisdag 29/10 med Tove i Nackasalen
Tisdag 5/11 med Tove i Orminge
Tisdag 12/11  (vikarie) (ej klart med lokal)
Tisdag 19/11 (vikarie) i Jelgava
Tisdag 26/11 med Tove i Nackasalen
Tisdag 3/12 med Tove i Nackasalen

Körledare

Tove Lind Mckeever är utbildad sångpedagog och körledare med examen från Stockholms Musikpedagogisk Institut. Hon frilansat som musiker, sångpedagog och körledare i Stockholm sedan 2012. Hon har parallellt med detta arbetat som artist i Sverige och utomlands. Hon har turnerat i Sverige med coverband, dansband, som körsångerska bakom artister och som showartist på bl.a Silja Line. Just nu arbetar hon i ABBA-produktionen Arrival from Sweden där hon gör rollen som Agnetha. Bandet spelar för fullsatta konserthus med symfoniorkestrar mestadels på turné i USA och Kanda.

Anmäl dig

Vill du vara med? Det går fint att hoppa in när som helst under terminen. Skicka ett mail till oss på bokning@vocaldevotion.com så ordnar vi det!

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.