Historia

Vocal Devotion startades av Caroline Een f.d. Törnberg i Piteå år 2007 och var till en början en mindre sångstudio där vi erbjöd sånglektioner till alla sköna personer bosatta i Norrbotten. VD fick mycket uppmärksamhet i radio och TV och vi fick även ta emot priser och stipendier för vår affärsidé som är att få människor att må bra genom att sjunga.

Succén var snabbt en faktum och efter några år expanderade vi verksamheten och flyttade in i våra nya lokaler i Stockholm. Till en början fanns VD i en mysigt liten sångstudio på Artillerigatan på Östermalm men efter bara ett år visade det sig att lokalen inte längre räckte till… Många stockholmare upptäckte charmen med att ta sånglektioner och sångkurser hos oss på VD och därför flyttade vi hela verksamheten till 220kvm på Tomtebogatan 39 vid St Eriksplan. Idag drivs verksamheten från flera orter och städer men vår största studio och vårt huvudkontor ligger kvar på St Eriksplan.

Affärsidé

Vår affärsidé och vision är att genom sång och musik nå ut till så många människor som möjligt.  Inte för att vi behöver fler musiker, sångare/sångerskor eller kändisar i Sverige, utan för att vi behöver må bättre. Vi är till 100% övertygade om att sång kan leda till såväl fysiskt som mentalt välmående.

För oss på VD är det viktigt att alla skall känna sig trygga och fria att uttrycka sig. Att ta sånglektioner kan vara både skrämmande och nervöst, speciellt om man aldrig upplevt detta tidigare. Vi arbetar med stor respekt för individen och strävar alltid efter att nå en trygg och tillåtande undervisningsmiljö.

Ett besök på VD

Att komma till Vocal Devotion är en avkopplande och inspirerande upplevelse som genom sången bidrar till minskad stress och ett övergripande välbefinnande. Kom gärna i god tid och sitt ner och ta en kaffe i vår mysiga lounge innan det är dags att ta din sånglektion eller sångkurs.

VD är till för Dig som värdesätter personlig service och omtanke mer än högt tempo och kortsiktiga lösningar. Vi vill alltid sätta dina önskemål i första hand.

Vi hoppas att du skall trivas och utvecklas tillsammans med alla oss på VD,

Välkommen!