PopKids live på Musikhjälpen

Sveriges Radio P5 STHLM vill nu på fredag (16/12) ta hjälp av PopKids för att skicka en hälsning till Musikhjälpen live från deras studio på Drottninggatan (i samma hus som Kutlurhuset/Stadsteatern).

Tid

Vi samlas kl.14.45 och sänder live kl. 15.00.

Klädsel

Valfri

Låt

Det hela skall kännas lite improviserat och vara väldig opretentiöst och lustfyllt. Vi sprider lite värme och kärlek med EN sång. Låten vi sjunger är ””En häftig kör”” som är vår egen version av ””Euphoria”” som vanligtvis sjungs av artisten Loreen. Jag kan ordna så att alla som vill får text och ljudfil att öva med hemma.

På grund av kort varsel så kommer vi inte ha något rep innan utan sjunger bara igenom låten några gånger när vi väl kommit på plats.

Anmäl plats till livesändningen direkt här

 

Ljudfil att lyssna

En häftig kör – ljudfil att ladda ner

Text

Vi tycker inte om att sitta still
Vi, tycker inte om att hålla tyst
Nej, vi tycker om att låta högt och starkt
Försök att sitta stilla när vi släpper loss

Vi sjunger bra
Vi sjunger så att alla hör
Vi sjunger i en häftig kör
Vi sjunger a, a, a, a, a, a, ah
Vi sjunger bra
Vi sjunger så att alla hör
Vi sjunger i en häftig kör
Vi sjunger a, a, a, a, a, a, ah

Kontakt

Ring/SMSa mig, Caroline, på 0707689553 om ni undrar något under fredagen. Viktigt att hålla tiderna eftersom vi sänder live. Jag svarar även på frågor via caroline@vocaldevotion.com

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.