Uppträda på sångafton

sangafton

Missa inte chansen att uppträda!

Nu är det snart dags för vårens sköna sångafton! Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill testa att uppträda i en avslappnad miljö och med en publik som är mycket peppande! Tillsammans med din sångpedagog bestämmer du vilken låt du vill framföra. Självklart behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av att stå på scen…

Tisdagen den 12 juni kl 19.00

sånglektioner

 

Tisdagen den 12 juni är det  dags för vår uppskattade sångafton på  VD´s grönskande innergård. Skulle vädret inte kännas ok så flyttar vi in konserten till vår mysiga lounge. Vi har bara ett begränsat antal platser så säg gärna till i god tid om du vill vara med. Du uppträder då tillsammans med din sångpedagog som kompar dig på piano/gitarr. Du som är med och uppträder är välkommen till VD 30min innan konserten för att vara med och värma upp kropp och röst inför framträdandet.

Pris

Vår sångafton debiteras som en sånglektion och betalas via faktura. Vid anmälan till konsert ingår även en kortare uppvärmning innan konserten. Självklart ingår det även fri entré till alla nära och kära.

Anmälan

Vill du vara med? Det vore fantastiskt roligt om just du ville vara med och uppträda! Vi har begränsat antal platser till konserten så det är först till kvarn som gäller…

Anmälan är bindande och minderåriga behöver som vanligt målsmans godkännande för att kunna anmäla sig till vår sångafton.

Boka här

 

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

073-9861282

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.