Sånglektioner i egen grupp

Sånglektioner i egen grupp

Sånglektioner i mindre grupp innebär att du tar sånglektioner tillsammans i en mindre grupp och sångpedagogen. Gruppernas utformning varierar lite efter önskemål och du ansvarar själv för att sätta ihop din egen grupp på 2-3 personer med t.ex. vänner eller familj.

När du tar sånglektioner i grupp arbetar vi tillsammans fram ett material som passar just Era röster och Era förutsättningar. Här har Du möjlighet att utforska Din röst tillsammans med andra och öva på att sjunga i grupp, sjunga stämmor och även ett solo då och då.  Självklart anpassar vi undervisningen efter den nivå som Ni är på just nu. Ni väljer själva om ni vill sjunga någon specifik genre eller kanske testa lite av varje. Under terminens gång finns det även möjlighet att spela in någon låt Ni arbetat med. Det finns även möjlighet till att gå igenom mikrofonteknik.

Första lektionen

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några få minuter för att prata om Era erfarenheter och önskemål kring sånglektionerna. Ni får en chans att presentera Er och sångpedagogen berättar kort vem hon/han är. Sedan kommer vi igång med att på ett enkelt sätt värma upp kroppen (nacke/axlar). Vi arbetar även med andning och hittar tillsammans ett bra sätt att förhålla sig till andning i sång och tal. Efter detta värmer vi upp rösten med olika övningar som sedan följs av att vi arbetar med en låt. Ni kommer då få chansen att sjunga både solo och tillsammans. Kanske är ni peppade att testa att sjunga i stämmor?

Musik & låtval

Antingen arbetar vi med en låt som Ni önskat eller så föredrar ni en låt som pedagogen valt. Ni bestämmer! Har Ni speciella önskemål om genre eller låtval så är Ni välkomna att berätta detta i kontakten med Er sångpedagog.

Om du behöver avboka dina lektioner

Om du vill avboka en sånglektion behöver du göra detta senast ett dygn innan bokad lektion via vårt bokningssystem www.timecenter.se/vocaldevotion. Inloggningsuppgifter får du vid din första bokning. Observera att sånglektioner hel termin (15 ggr) ej går att avboka. Vid sen eller utebliven avbokning debiteras hela den aktuella summan.

 

 

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.