Våra sånglektioner

Att ta sånglektioner hos oss på Vocal Devotion innebär utveckling, ny energi och glädje!
Du väljer själv om du vill sjunga på egen hand tillsammans med en vän. Ni arbetar tillsammans fram ett material som passar just din röst och dina förutsättningar. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje. Under terminens gång finns det även möjlighet att uppträda med någon låt du arbetat med. Självklart finns  det även möjlighet att gå igenom mikrofonteknik för den som vill!

musician

Första lektionen

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några minuter för att prata om dina erfarenheter och önskemål kring dina sånglektioner. Detta håller vi så kort som möjligt, så att sången får ta stor plats även på din första lektion. Du får då en chans att presentera dig och sångpedagogen berättar kort vem hon/han är. Sedan kommer vi igång med att värma upp kroppen så vi inte börjar sjunga kalla och stela. Vi arbetar även med andning och hittar tillsammans ett bra sätt att förhålla sig till andning i sång och tal.

Musik och låtval

Efter en kort uppvärmning av rösten med olika övningar börjar vi arbeta med en eller flera låtar. Antingen är det en låt du önskat eller en låt som pedagogen valt just till dig och din röst. Låten får du sedan (om du vill) i uppgift att sjunga vidare på hemma tills nästa sånglektion. Har du speciella önskemål om genre eller låtval så är du välkommen att berätta detta i kontakten med din sångpedagog.

Våra kurser

Vi erbjuder flera olika kurser i sång och du väljer själv vilken kurs som passar just dig. Kurserna ges i Stockholm och på Värmdö. Kanske vill du testa att ta några enskild sånglektioner innan du sedan anmäler dig till en sånggrupp. Eller så känns det mer rätt för dig att börja utforska din röst i vår kör, eller i en mindre grupp tillsammans med andra likasinnade. Du väljer själv hur ofta du vill komma till oss, och kan enkelt och smidigt hantera dina bokningar på egen hand i vårt fina bokningssystem.

Oavsett vilken kurs just du väljer så är du varmt välkommen till oss på Vocal Devotion. Vi ser fram emot att få sjunga tillsammans med dig!

Mer om våra sånglektioner

Individuell sånglektion 45min

Delade sånglektioner för 2-3 personer 45min

Sånglektioner barn & ungdom 30min

Egen sånggrupp barn & ungdom 30min