Sånglektioner med en vän

Sånglektioner med en vän innebär att du och en vän sjunger tillsammans med sångpedagogen i 45min. Ni arbetar tillsammans fram ett material som passar just Era röster och Era förutsättningar. Här har du möjlighet att utforska din röst tillsammans med en vän och öva på att sjunga stämmor.  Självklart anpassar vi undervisningen efter den nivå som ni är på just nu. Ni väljer själva om ni vill sjunga någon specifik genre eller kanske testa lite av varje. Under terminens gång finns det även möjlighet att spela in någon låt du arbetat med. Det finns även möjlighet till att gå igenom mikrofonteknik.

Första lektionen

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några minuter för att prata om Era erfarenheter och önskemål kring sånglektionerna. Ni får en chans att presentera Er och sångpedagogen berättar kort vem hon/han är. Detta försöker vi hålla så kort som möjligt så att vi hinner sjunga så mycket som möjligt. Sedan kommer vi igång med att på ett enkelt sätt värma upp kroppen (nacke/axklar). Vi arbetar även med andning och hittar tillsammans ett bra sätt att förhålla sig till andning i sång och tal.

Musik och låtval

Efter en kortare  uppvärmning av rösten med olika övningar börjar vi arbetar med en eller flera låtar. Ni kommer då få chansen att sjunga både solo och tillsammans. Antingen arbetar vi med en låt Ni önskat eller material som pedagogen noga valt ut efter just era röster. Har Ni speciella önskemål om genre eller låtval så är Ni välkomna att berätta detta i kontakten med Er sångpedagog.

Om du behöver avboka dina lektioner

Om du vill avboka en sånglektion behöver du göra detta senast ett dygn innan bokad lektion via vårt bokningssystem www.timecenter.se/vocaldevotion. Inloggningsuppgifter får du vid din första bokning. Observera att sånglektioner hel termin (15 ggr) ej går att avboka. Vid sen eller utebliven avbokning debiteras hela den aktuella summan.