Barn & ungdom

Att sjunga på VD

sånglektionerAtt sjunga skall vara roligt, utvecklande och få Dig att må bra. Oavsett ålder, kön eller bakgrund så är vi på Vocal Devotion övertygade om att just Du kan lära dig sjunga! Vi undervisar i stora, kreativa och inspirerande lokaler på Tomtebogatan 39, vi St Eriksplan.

För oss på VD är det viktigt att undervisningen känns modern och att alla elever skall känna sig inspirerade och delaktiga. Vi arbetar därför ständigt med att uppdatera vårt material så att vi alltid kan erbjuda de senaste låtarna och ”hitsen” på våra lektioner. På VD vill vi att alla skall känna sig trygga och fria att uttrycka sig. Att ta sånglektioner kan vara både skrämmande och nervöst, speciellt om man aldrig upplevt detta tidigare. Vi arbetar med stor respekt för individen och strävar alltid efter att nå en trygg och tillåtande undervisningsmiljö. Vår stora erfarenhet av att undervisa i sång ger oss möjlighet att erbjuda sånglektioner med hög kvalitet till allt från nybörjare till proffs!

Kurser för ungdomar 7-18 år

Vi erbjuder flera olika kurser i sång och du väljer själv vilken kurs som passar just dig. Kanske vill du testa att ta några enskild sånglektioner innan du sedan anmäler dig till en sånggrupp. Eller så känns det mer rätt för dig att börja utforska din röst i en mindre grupp tillsammans med andra likasinnade. Du hittar mer info om våra olika kurser nedan:

Enskilda sånglektioner

Egen sånggrupp

Barnkör

 

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.