Presentkort

Ge bort en upplevelse!

Allt fler upptäcker charmen med att ge bort sånglektioner hos Vocal Devotion… Det tycker vi så klart är jätteroligt och är övertygade om att det kommer bli en mycket uppskattad present där den hamnar! Oavsett hur många lektioner du vill ge bort så är din beställning viktig för oss och vi ser därför alltid till att leverera din beställning så snart vi bara kan.

Vi skickar presentkortet digitalt till din e-postadress tillsammans med tillhörande faktura snabbt och enkelt och du skriver sedan ut presentkortet på egen hand. Du har sedan 10 dagar på dig att betala sånglektionerna. Skulle det vara så att du föredrar ett traditionellt presentkort i papper skickat till dig med vanlig post så hjälper vi självklart till även med det. Skriv gärna det i din beställning så ordnar vi det! Nedan kan du läsa mer om våra olika presentkort.

Valfritt belopp

På det här presentkortet bestämmer Du själv vilket belopp du vill att presentkortet skall avse och presentkortet går då att nyttja på alla Vocal Devotion’s kurser och aktiviteter. En mycket uppskattad present för den som vill välja fritt bland våra upplevelser!

Lilla sångpaketet

Det här den perfekta presenten till den som behöver få en liten ”knuff” att komma igång med sången. Detta erbjudande innehåller tre enskilda sånglektioner som bokas in efter Era önskemål. Vårt lilla sångpaket passar självklart både nybörjare och de som har lite mer erfarenhet av att sjunga. Pris: 1 950kr

Stora sångpaketet

Vill du ge bort en häftig sångupplevelse? Vill du ge bort en present som varar riktigt länge? Då ska du satsa på vårt stora sångpaket som innehåller fem enskilda sånglektioner som skräddarsys efter Era önskemål. Vanligtvis bokar vi in lektionerna varje vecka men passar det bättre att sjunga varannan vecka så går det självklart bra det med. Vårt stora sångpaket passar självklart både nybörjare och de som har lite mer erfarenhet av att sjunga. Pris: 2 750kr

Välj design

Nu har du även chans att välja vilken design som passar just ditt presentkort:

Gör din beställning här!

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Gata, postnummer & ort (obiligatorisk)

Jag väljer följande design:
123456

Jag vill beställa följande belopp, antal lektioner eller paket:

 

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.