Snacket på stan

Snacket på stan

1. Jag vakna upp en dag
och kände att hon kommer snart
Hon gör nånting med mig
och allting känns så underbart, yeah
Så kom och stanna hos mig,
för jag vill stanna hos dig
Säg att du aldrig drar, ooh

Hon gör mig dum, hon gör mig glad
Hon är snacket på stan
Har längtat efter dig
Varenda kväll, varenda dag
Hon är snacket på stan
Jag tror hon älskar mig

2. Hon får mig att må bra,
hon är min himmel, land och hav,
Hon sprider ren magi,
hon kastar glitter över stan, yeah yeah
Så kom och stanna hos mig,
för jag vill stanna hos dig
Säg att du aldrig drar, ooh

Hon gör mig dum, hon gör mig glad
Hon är snacket på stan
Har längtat efter dig
Varenda kväll, varenda dag
Hon är snacket på stan
Jag tror hon älskar mig

 

Melodi

 

Överstämma

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.