Sjung i kör

Soulsingers

Blir du lite nervös av tanken på att sjunga offentligt?
Har du en längtan att få sjunga utan att det måste låta speciellt bra?

En kör med fokus på sångglädje och ny energi!

kör

Kom som du är och låt som du vill. Sång skall vara roligt… då låter det oftast bäst! I Soulsingers sjunger vi för att må bra, få ny energi och ha roligt,  därför finns inga krav på att det skall låta bra. Det finns heller inga krav på att du skall ha tidigare erfarenhet av att sjunga eller kunna läsa noter. Visionen är att vi skall träffas och sjunga tillsammans för att må bra och ha roligt… sen får det bli en bonus om det skulle låta bra någon gång!

Vi sjunger blandad musik så som visor, pop, rock, schlager, soul, blues o.s.v. och har du något förslag på låt så är det alltid välkommet! I mitten av övningen tar vi en kortare paus då vi bjuder på färsk frukt, innan vi sjunger vidare till kl. 20.30.

Betalning

Du som sjunger i Soulsingers väljer själv om du vill betala för en hel termin (1000kr) eller om det passar dig bättre att betala 100kr per gång. Väljer du att betala för en hel termin så gör du det enklast via swish eller genom den faktura som skickas ut via e-post i början på terminen. Du har alltid 30 dagar på dig att betala fakturan. Väljer du istället att betala vårt drop-in-pris så ber vi dig betala via swish nr 123 427 40 31 eller kontant i fikapausen.

Sjung vidare hemma

Känner du precis som vi, att en vecka är lite väl långt att vänta på nästa körtillfälle? Inga problem! Nu kan du sjunga vidare hemma med hjälp av texter och ljudfiler som vi publicerar direkt här på hemsidan. Öva i duschen eller varför inte bjuda in grannarna till en liten trädgårdskonsert?! Logga in, sjung vidare och njut!

VÄRMDÖ MÅNDAGAR

kl. 19.00-20.30

Måndag 28 augusti
Måndag 4 september
Måndag 11 septemer
Måndag 18 september
Måndag 25 september
Måndag 2 oktober
Måndag 9 oktober
Måndag 16 oktober
Måndag 23 oktober
Måndag 30 oktober inställt p.g.a höstlov
Måndag 6 november
Måndag 13 november
Måndag 20 november
Måndag 27 november
Måndag 4 december

ST ERIKSPLAN

Vi planerar för fullt och återkommer inom kort med datum för höstens körövningar!

Vill du vara med i Soulsingers?

Maila oss på info@vocaldevotion.com så hjälper vi dig med bokningen. Glöm inte att ange om du önskar betala terminsfaktura eller drop in.

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

073-9861282

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.