Sjung i kör

Soulsingers

Blir du lite nervös av tanken på att sjunga offentligt?
Har du en längtan att få sjunga utan att det måste låta speciellt bra?

En kör med fokus på sångglädje och ny energi!

kör

Kom som du är och låt som du vill. Sång skall vara roligt… då låter det oftast bäst! I Soulsingers sjunger vi för att må bra, få ny energi och ha roligt,  därför finns inga krav på att det skall låta bra. Det finns heller inga krav på att du skall ha tidigare erfarenhet av att sjunga eller kunna läsa noter. Visionen är att vi skall träffas och sjunga tillsammans för att må bra och ha roligt… sen får det bli en bonus om det skulle låta bra någon gång!

Vi sjunger blandad musik så som visor, pop, rock, schlager, soul, blues o.s.v. och har du något förslag på låt så är det alltid välkommet! I mitten av övningen tar vi en kortare paus då vi bjuder på färsk frukt, innan vi sjunger vidare till kl. 20.30.

Betalning

Du som sjunger i Soulsingers väljer själv om du vill betala för en hel termin 10ggr (1000kr) eller om det passar dig bättre att betala drop-in  (150kr/gång). Väljer du att betala för en hel termin så gör du det enklast via den faktura som skickas ut via e-post i början på terminen. Du har 10 dagar på dig att betala fakturan. Väljer du istället att betala vårt drop-in-pris så ber vi dig betala via swish nr 123 427 40 31 när vi ses.

Sjung vidare hemma

Känner du precis som vi, att en vecka är lite väl långt att vänta på nästa körtillfälle? Inga problem! Nu kan du sjunga vidare hemma med hjälp av texter och ljudfiler som vi publicerar direkt här på hemsidan. Öva i duschen eller varför inte bjuda in grannarna till en liten trädgårdskonsert?! Logga in, sjung vidare och njut!

VÄRMDÖ MÅNDAGAR 2018

kl. 19.00-20.30

Måndag 29 januari
Måndag 5 februari
Måndag 12 februari
Måndag 19 februari
Måndag 26 februari inställt p.g.a. sportlov
Måndag 5 mars
Måndag 12 mars
Måndag 19 mars
Måndag 26 mars
Måndag 2 april inställt p.g.a. påsklov
Måndag 9 april
Måndag 16 april

ST ERIKSPLAN ONSDAGAR 2018

19.00-20.30

Onsdag 31 januari
Onsdag 7 februari
Onsdag 14 februari
Onsdag 21 februari
Onsdag 28 februari inställt p.g.a. sportlov
Onsdag 7 mars
Onsdag 14 mars
Onsdag 21 mars
Onsdag 28 mars
Onsdag 4 april inställt p.g.a. påsklov
Onsdag 11 april
Onsdag 18 april

Vill du vara med i Soulsingers?

Boka här

 

 

Eller maila oss på info@vocaldevotion.com så hjälper vi dig med bokningen. Glöm inte att ange om du önskar betala terminsfaktura eller drop in.

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

073-9861282

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.