Visor & Folklig sång

 

Kom och testa att sjunga visor och folklig sång i grupp. Vi träffas och sjunger visor tillsammans med sångpedagogen Anna Wikenius, känd från vokalgruppen “Kongero”.

Lördag 11 november & söndag 12 november

Den 11-12 november kl 11.00-15.00 är det dags för nästa viskurs hos oss. Om tillräckligt många är intresserade blir det en tvådagars kurs, annars en av dagarna beroende på antalet anmälningar. Info om detta kommer när det närmar sig. Du väljer själv om du vill sjunga en eller båda dagarna!

Vi kommer jobba med olika material de två dagarna; någon dansvisa, något vackert om kärlek och och någon medeltida ballad. Allt på gehör, inga noter. Och så blir det såklart lite stämsång också!

Vi går igenom vad som är speciellt för genren: soundet, stilistiska drag som ornament och sväng, lite historia och framför allt ska vi SJUNGA, samt prova sjunga i stämmor. Allt lärs ut på gehör, dvs inga noter.

Har du aldrig provat på folklig sång är detta en utmärkt introduktion eller ”prova-på”-tillfälle. Inga förkunskaper behövs.

Varmt välkommen!

Datum:

Lördag  11/11 kl. 11.00-15.00
Söndag 12/11 kl. 11.00-15.00

Plats:

Vocal Devotion, Tomtebogatan 39 vid St Eriksplan

Pris:

1 dag 600kr inkl. allt material samt fika
2 dagar 950kr inkl. allt material samt fika

Boka här

 

Anmälan är bindande. Har du problem att anmäla dig får du gärna maila oss på info@vocaldevotion.com så hjälper vi dig!

 

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

073-9861282

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.