Visor & Folklig sång

Kom och testa att sjunga visor och folklig sång i grupp. Vi träffas och sjunger visor tillsammans med sångpedagogen Anna Larsson, känd från vokalgruppen “Kongero”.

Nytt datum kommer inom kort!

Snart är det dags för nästa viskurs hos oss. Vi kommer jobba med olika material; någon dansvisa, något vackert om kärlek och någon medeltida ballad. Allt på gehör, inga noter. Och så blir det såklart lite stämsång också!

Vi går igenom vad som är speciellt för genren: soundet, stilistiska drag som ornament och sväng, lite historia och framför allt ska vi SJUNGA, samt prova sjunga i stämmor. Allt lärs ut på gehör, dvs inga noter.

Har du aldrig provat på folklig sång är detta en utmärkt introduktion eller ”prova-på”-tillfälle. Inga förkunskaper behövs.

Varmt välkommen!

Datum:

– 2019 kl. 13.00-17.00

Plats:

Vocal Devotion, Tomtebogatan 39 vid St Eriksplan

Pris:

500kr inkl. allt material samt fika

Boka här

Anmälan är bindande. Har du problem att anmäla dig får du gärna maila oss på info@vocaldevotion.com så hjälper vi dig!

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.