fbpx

Energikick: Sjung!

Om aktiviteten

Energikick: Sjung! är en kort och intensiv aktivitet som ger kreativitet, energi och skapar isbrytande effekter. En opretentiös workshop där deltagarna sjunger ”hellre än bra”. Under Energikick: Sjung! kommer vi att fokusera på att sjunga för att ha roligt, stärka gruppkänslan och må bra! Tillsammans kommer vi att arbeta med olika röstövningar, andningsteknik och kroppshållning. Energikick: Sjung! passar bra som start på mötet, konferensen eller en kick-off när ni behöver skapa ett kreativt och tillåtande klimat men kan med fördel också användas kring lunch eller på eftermiddagen när ny energi och nya tankebanor behövs.

Referenser

Stort TACK! Vilken succé du gjorde, jag fick så mycket positiv respons under resten av konferensen att jag blev helt matt. Du skulle sett vår middag på kvällen efter att du åkt, spontan sång och dans och fantastisk stämning. Inte i vår vildaste fantasi kunde vi tro att det skulle bli så lyckat. Det var flera som bad mig om dina kontaktuppgifter för att själva eventuellt kunna engagera dig, så förhoppningsvis får du fler uppdrag hos oss framöver.

Katarina Holmberg, Avdelningschef barn- och utbildningskontoret Norrtälje kommun

Innehåll

– Kroppshållning
– Andning
– Röstteknik
– Sång & rörelse

Tid

45-60 min

Bokning

Skriv några rader till oss på bokning@vocaldevotion.com om vem du och dina kollegor är så återkommer vi med en mer info och prisförslag!