fbpx

Gospel-After-Work!

GospelGospel-After-Work

Har Du någon gång drömt om att få sjunga gospel av hela din själ men aldrig riktigt hittat rätt? Nu ger vi dig chansen att få uppleva den otroliga energikicken och glädjen det innebär att vara med och sjunga gospel för en kväll.

Vi erbjuder after work för dig som tycker om att sjunga och vill ha ett skönt slut på arbetsveckan! Vår after work riktar sig till både dig med lite erfarenhet av att sjunga och till dig som aldrig tidigare testat! Självklart ingår det även lite snacks och dricka… det hör ju liksom till en after work!

Sånglektioner och after work

Inspirerande ledare

Vår GAW hålls vid några väl utvalda tillfällen på terminen hos oss på Vocal Devotion. Tillsammans med någon av våra peppande sångpedagoger får du testa på att sjunga gospel i en skön och avslappnad mijlö.  Målet är så klart inte att uppnå perfektion (vad det nu är?!) utan att få testa använda sin röst i ruskigt skön musik, och att få musicera tillsammans med andra. Tänk dig som en gospelkör fast vi ses enstaka tillfällen istället för regelbundna övningar. Succé helt enkelt!

Vi som leder GAW har erfarenhet av att leda kör i alla åldrar så vet vi att detta kommer bli en grymt bra gospel-after-work oavsett hur gammal du är och vilken nivå du ligger på!

Fredag kl. 17.00-19.00

Sista anmälning är —

Plats

Hos oss på Vocal Devotion på Tomtebogatan 39 vid St Eriksplan. Du hittar oss bakom en röd dörr på innergården. Portkoden ser vi till att du får i din bokningsbekräftelse.

Pris

350kr betalas online med Klarna vid bokning.

Boka plats

Klicka på knappen nedan för att boka din tid. Känns det krångligt? Ingen fara! Vi hjälper gärna till. Maila oss på bokning@vocaldevotion.com så löser vi det! Anmälan är bindande.

 

[custom_button text=”Boka här” title=”Boka direkt” url=”https://www.timecenter.se/vocaldevotion/?mode=boka&mode2=time&period=lista&date=2019-03-22&rid=50261&quick=&today=2019-02-11&click=p-schedule_quick-calendar” size=”large” bg_color=”#455de9″ text_color=”#FFFFFF” align=”left” target=”_self”]