Sjung i kör online

Sjung i kör online

Plötsligt ser allt helt annorlunda ut… vi är många som bär på oro och rädsla för det virus som sprider sig över hela världen just nu och vi på VD tror stenhårt på att sången kan få oss att må lite bättre. Tillsammans klarar vi det här! Därför har vi nu startat en kör online. Alla som vill kan vara med och sjunga. Enkelt, gratis och pepp!

Teknik

Det är enkelt! Vi använder oss av en tjänst som heter ”Zoom”. Du får en länk av oss som du klickar på och då ansluter direkt i din webbläsare (t.ex. Safari, Chrome eller Firefox), eller så hänger du med i appen för smartphone och läsplatta. Under vår körövning kommer vi att hålla alla deltagare på ”mute” vilket innebär att din mikrofon stängs av. Detta för att det inte är möjligt att få alla att synka ljudet… det blir helt enkelt lite rörigt med många röster som startar olika på samma sång.

Betalning

Du väljer själv vad du vill betala! I rådande situation så är det ingen självklarhet att kunna lägga pengar på körsång. Det har vi full förståelse för. Därför gör vi det möjligt att välja själv vad du vill betala. Från 0kr – 100kr per pass, du swishar det du vill och kan helt enkelt! Vårt swish-nummer får du i bild när vi ses online, men vill du redan nu spara det i mobilen så är vårt nummer: 123 427 40 31

Kommande körövningar

Tisdag 26 maj kl. 12.30 (60min)

https://us02web.zoom.us/j/82785003428

Meeting ID: 827 8500 3428

Frågor

Har du några frågor är du välkommen att skriva till oss på sociala medier eller maila info@vocaldevotion.com