fbpx

Sånglektioner online

Har du en längtan efter att få lära känna din röst och våga brista ut i sång? Eller har du kanske kommit en bra bit med sången men vill ha nya verktyg att komma vidare? Nu har det aldrig varit enklare… vi finns online! Du bestämmer själv om du vill sjunga 30min eller 45min och självklart erbjuder vi förmånliga paketpriser även på våra online-lektioner.

Om vår undervisning

För oss på VD är det viktigt att undervisningen känns modern och professionell samt att alla elever skall känna sig inspirerade och delaktiga. Vi arbetar därför ständigt med att uppdatera vårt material så att vi alltid kan erbjuda de senaste låtarna och ”hitsen” på våra lektioner. På VD vill vi att alla skall känna sig trygga och fria att uttrycka sig med sin röst. Att ta sånglektioner kan vara både skrämmande och nervöst, speciellt om man aldrig upplevt detta tidigare. Vi arbetar med stor respekt för individen och har stor erfarenhet av att coacha allt från nybörjare till professionella sångare/sångerskor

Verktyg online

För att kunna genomföra våra sånglektioner på smidigast sätt använder vi oss av ett verktyg som heter Zoom.us. När du genomfört din bokning för du helt enkelt en länk att klicka på vid tidpunkten för din lektion.
Supersmidigt tycker vi!
Du kan då på ett enkelt sätt ansluta dig till din bokade lektion via dator, iPad eller mobil. Låter det krångligt? Inte alls, det är superenkelt och vi hjälper dig gärna. Dessutom bokar vi alltid in lite extra tid vid vår första lektion online så att du hinner komma igång med tekniken utan att det blir kortare tid att sjunga.

Intresseanmälan

Vill du också sjunga eller spela tillsammans med oss? Fyll i fälten nedan för att göra en intresseanmälan. Vi kommer sedan att kontakta dig så snart som möjligt med mer info och även ett förslag på en tid. För dig under 18 år krävs en komplettering av namn, adress och telefonnummer på betalningsansvarig/förälder för att din slutgiltiga bokning ska vara giltig.

12 + 7 =