fbpx

Kör med fokus på sångglädje!

Kom som du är och låt som du vill. Sång skall vara roligt… då låter det oftast bäst! I Soulsingers sjunger vi för att må bra, få ny energi och ha roligt,  därför finns inga krav på att det skall låta bra. Det finns heller inga krav på att du skall ha tidigare erfarenhet av att sjunga eller kunna läsa noter.

Vi sjunger blandad musik så som visor, pop, rock, schlager, soul, blues o.s.v. och har du något förslag på låt så är det alltid välkommet! I mitten av övningen tar vi en kortare paus då vi bjuder på lite frukt och dricka, innan vi sjunger vidare till kl. 20.30.

SJUNG HEMMA

Känner du precis som vi, att en vecka är lite väl långt att vänta på nästa körtillfälle? Inga problem! Nu kan du sjunga vidare hemma med hjälp av texter och ljudfiler som vi publicerar direkt här på hemsidan. Öva i duschen eller varför inte bjuda in grannarna till en liten trädgårdskonsert?!

Lösenord till allt material får du i ditt välkomstbrev vid kursstart!

Körledare med omtanke

VÅRA KÖRLEDARE

Caroline Een

Caroline Een

Värmdö

Caroline är utbildad sångpedagog vid musikhögskolan i Piteå och grundade Soulsingers 2009. Under uppväxten på Värmdö, i Stockholms skärgård lärde hon sig spela både piano, gitarr, och saxofon men sången var alltid favoritinstrumentet.

 Caroline undervisar alltid med stor fokus på sångglädje och gemenskap. Alla skall känna sig trygga att vara med och utveckla sin röst och musikalitet. I Soulsingers skall ALLA känna sig välkomna!

Tove Lind

Tove Lind

St Eriksplan

Tove Lind Mckeever är uppväxt söder om Stockholm i förorten Salem. Hon spelade piano som liten och började ta sånglektioner i tonåren.

 Tove har som mål att få sången och musiken att skapa gemenskap och trygghet där alla känslor är tillåtna. Hon tycker att kören Soulsingers är ett fantastiskt sätt att inspireras och få inspirera.

Thore Eriksson

Thore Eriksson

St Eriksplan

Thore Eriksson
skriver egen musik och har bred erfarenhet av musikstilar som pop, rock, musikal, visa, jazz, soul och gospel. Thore har spelat i flera band, uppträtt som vis-trubadur och medverkat i revy-,teater- och musikaluppsättningar.

Att “Musik ska byggas utav glädje”, är viktigt för honom. Tror på att alla kan utveckla sin sångröst och få stor betydelse för eleven. Utbildad på SMI (Musikhögskola)

AKTUELLA DATUM

 Värmdö

hösten 2023

i Värmdö Bygdegård
tisdagar kl. 19.00-20.30

5/9
12/9
19/9
26/9
3/10
10/10
17/10
24/10
31/10 inställt p.g.a. höstlov
7/11
14/11

Pris 1 500kr / hel termin

Betalas direkt vid bokning.

Drop-in kostar 200kr. Fyll i kontaktformuläret nedan för att anmäla dig till drop-in. Detta för att vi skall få med din e-postadress i vår lista för utskick.

St Eriksplan

hösten 2023

Tomtebogatan 39 vid St Eriksplan
onsdagar kl. 19.00-20.30

23/8
30/8
6/9
13/9
20/9
27/9
4/10
11/10
18/10
25/10

Pris 1 600kr / hel termin

Betalas direkt vid bokning.

Känns det krångligt med vår onlinebokning eller om du önskar betala på annat sätt så kan du alltid maila oss på info@vocaldevotion.com så hjälper vi Dig med bokning!

Kontakt

Vi tycker att det vore kul om du ville vara med och sjunga med oss! Anmälan gör du snabbt och enkelt via vår onlinebokning. Fyll gärna i formuläret nedan om du funderar på något eller vill ha hjälp att boka plats!

15 + 6 =