fbpx

Nu är det snart dags för konsert igen! Söndagen den 29/4 kl. 17.00 uppträder elever som tar sånglektioner på Vocal Devotion i Stockholm tillsammans med professionella musiker. Vi kommer vara i ”Smedjan” som ligger på baksidan av Münchenbryggeriet.

Detta är ett tillfälle för dig som vill testa att uppträda på en riktig scen med professionella musiker och ljud & ljus. Tillsammans med din sångpedagog bestämmer du vilken låt du vill framföra. Det kan bli hur bra som helst och vi är alla peppade inför konserten.

Självklart kan det kännas lite nervöst och ovant att uppträda… men det kommer vara så himla roligt att det lätt är värt det! Tänk vad kul att ha ett konkret mål med dina sånglektioner! Förra året hade vi premiär i Smedjan och det fungerade perfekt! Lokalen känns helt rätt för oss på VD och vi är glada att vi får chansen att vara där även denna gång. Visst… det är lite klurigt att hitta, men det borde vi fixa tycker jag!

Vi funderar även starkt på att baka bullar eller kakor så att det finns go’fika till alla i pausen… men vi får väl se vad vi hinner få till! Det är mycket som skall fixas inför denna konsert.

Mer info om konserten