Kördag lördagen den 1 april 2017

 .

Vill du sjunga, fika, skratta
och samla massa ny energi?

Varmt välkommen på vårens absolut skönaste aktivitet! Vi på Vocal Devotion bjuder nu in alla sångglada till en avkopplande kördag fylld med massa inspirerande körsång. Kom som du är och samla ny energi tillsammans med oss!

Varför

Vi arrangerar den här kördagen för att det är så ruskigt roligt att sjunga och just därför så behöver du inte vara på någon speciell nivå eller ha någon tidigare erfarenhet av att sjunga. Kom och testa att bli körsångare för en dag… Du kommer inte att ångra dig, det lovar vi! Under kördagen kommer vi sjunga blandade sånger (visor, pop och rock) och du behöver inte ha varit med i någon kör tidigare. Varför inte bjuda med en vän som också vill sjunga?! Tillsammans övar vi in några sköna hits som den som vill sedan kan vara med och uppträda med på en härlig vårkonsert i Nacka Kyrka söndagen den 2 april kl. 19.00 (separat anmälan).

Lördagen den 1 april kl 12.00-15.30

Kl. 12.00-13.30 Uppvärmning & sång
Kl. 13.30 Fikapaus
Kl. 14.00-15.30 sång

Under dagen bjuder vi på fika, så lunch är en bra idé att äta innan.

Plats

Kunskapsskolan i Nacka
Helgesons väg 10, 131 37 Nacka

Pris

250kr betalas på plats på kördagen. Har du Swish är det toppen,
men självklart går det bra att betala kontant direkt till oss också!

Anmäl dig till kördagen här

(OBS! Bindande anmälan)

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.