Kördag lördagen den 27 april 2019

 .

Vill du sjunga, fika, skratta
och samla massa ny energi?

Varmt välkommen på vårens absolut skönaste aktivitet! Vi på Vocal Devotion bjuder nu in alla sångglada till en avkopplande kördag fylld med massa inspirerande körsång. Kom som du är och samla ny energi tillsammans med oss!

Varför

Vi arrangerar den här kördagen för att det är så ruskigt roligt att sjunga och just därför så behöver du inte vara på någon speciell nivå eller ha någon tidigare erfarenhet av att sjunga. Kom och testa att bli körsångare för en dag… Du kommer inte att ångra dig, det lovar vi! Under kördagen kommer vi sjunga blandade sånger (visor, pop och rock) och du behöver inte ha varit med i någon kör tidigare. Varför inte bjuda med en vän som också vill sjunga?! Tillsammans övar vi in några sköna hits som den som vill sedan kan vara med och uppträda med på en härlig vårkonsert i Nacka Kyrka söndagen den 28 april kl. 18.30 (separat anmälan).

Lördagen den 27 april kl 10.00-15.00

Kl. 10.00 Uppvärmning & sång
Kl. 11.30 Lunchpaus
Kl. 12.30 Sång
Kl. 13.30 paus
Kl. 13.50 Sång
Kl. 15.00 avslut

Under dagen bjuder vi på lättare lunch samt dryck. Det är därför viktigt att du anger ev. allergier direkt i din anmälan.

Plats

Kunskapsskolan i Nacka
Helgesons väg 10, 131 37 Nacka

Pris

300kr betalas med swish när vi ses.

Anmäl dig till kördagen här

(OBS! Anmälan är bindande)

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.