fbpx

För företag

Aktiviteter

Kreativitetsförlösande, teambyggande och utbildande är den gemensamma nämnaren för våra aktiviteter. Att på personalmötet, konferensen eller en kick off uppleva något helt nytt tillsammans – som att sjunga och utforska rösten – kan ge just den kreativitetskick som för mötet och verksamheten framåt.

Våra företagsaktiviteter är platsoberoende och anpassas till kontoret, konferenslokalen eller kanske utomhus – det som passar er bäst.
Vocal Devotions aktiviteter och utbildningar utvecklar företag och hjälper till att skapa ett bättre arbetsklimat som kan leda till effektivare möten och mer kreativitet hos era medarbetare. Läs mer om de  aktiviteter och utbildningar vi erbjuder just nu, i menyn ”för företag” högst upp på sidan.

Om våra workshops och utbildningar

Kreativitet och innovation är nödvändigt för utveckling och konkurrenskraft. Det gäller oavsett bransch. Vocal Devotion, med erfarenhet av hur sång frigör kreativitet och utvecklar människor, såg en koppling mellan sången och företags behov av kreativ utveckling. Då skapade vi Gör din röst hörd! och Din röst, din styrka!

Vocal Devotion erbjuder aktiviteter inom grupputveckling och friskvård till företag och organisationer. Genom sång, rytmik och röstövningar bidrar vi med kreativitet, energi och utbildning till små och stora personalgrupper.

Efterfrågan på nya och spännande aktiviteter för företag är stor. Men nya aktiviteter kan också utmana genom att dra människor ur sin bekvämlighetszon. Därför är det viktigt att vara lyhörd för deltagarna. Av erfarenhet vet vi att när aktiviteten är igång släpper mångas försiktighet och de lämnar aktiviteten gladare och något rakare i ryggen.

Vår kund

• Du ser medarbetaren som en av företagets viktigaste resurser och är därför inte främmande för att investera i er personal.

• Du är van köpare av företagsaktiviteter och vill ha professionalitet och kvalitet.

• Du är nyfiken på nya och spännande typer av aktiviteter som utvecklar ert företag.

Vänligen kontakta oss på info@vocaldevotion.com för offert på våra aktiviteter.