fbpx

Julkör online

Snart är det dags att få djupdyka i alla våra härliga julsånger, gamla som nya! För andra året i rad bjuder vi nu in alla som vill till att skapa en ”julkör”. Vi sjunger så mycket vi bara orkar och fyller på ny energi med pepparkakor och clementiner efteråt. Det här vill du inte missa! Och du… det är ju en utmärkt aktivitet för hela familjen… så ta med hela gänget vettja!

Julkören online 2020

Tisdag 15/12 kl. 12.30-13.10
Tisdag 22/12 kl. 12.30-13.10

Pris

80kr per tillfälle, inklusive tillgång till inspelningar online.
Betalas vid bokning.

Julkören är öppen för alla

Sjung som du är och låt som du vill. Sång skall vara roligt… då låter det oftast bäst! I julkören sjunger vi för att må bra, få ny energi och ha roligt, därför finns inga krav på att det skall låta bra. Det finns heller inga krav på att du skall ha tidigare erfarenhet av att sjunga i stämmor eller kunna läsa noter. Vi fokuserar på sångglädje och julstämning helt enkelt!

Teknik

Det är enkelt! Vi använder oss av en tjänst som heter “Zoom”. Du får en länk av oss som du klickar på och då ansluter direkt i din webbläsare (t.ex. Safari, Chrome eller Firefox), eller så hänger du med i appen för smartphone och läsplatta. Under vår körövning kommer vi att hålla alla deltagare på “mute” vilket innebär att din mikrofon stängs av. Detta för att det inte är möjligt att få alla att synka ljudet… det blir helt enkelt lite rörigt med många röster som startar olika på samma sång.

Boka direkt