fbpx

Lär dig spela piano eller gitarr

Att musicera skall vara roligt, utvecklande och få Dig att må bra. Oavsett ålder, kön eller bakgrund så är vi på Vocal Devotion övertygade om att just Du kan lära dig spela! Vi undervisar i stora, kreativa och inspirerande lokaler på Tomtebogatan 39, vi St Eriksplan.

Innehåll

Vi lyssnar till dina önskemål och möter dig där DU är vare sig du kan några ackord och lite kompstilar, men vill lära dig mer, eller att du knappt har rört vid ett piano/en gitarr! Några av de saker vi kan jobba med om du vill är:

 

  • Grundläggande teknik
  • Ackord
  • Melodispel
  • Notläsning
  • Rytmiska komp
  • Kompa dig själv när du sjunger

Utvecklas i din egen takt

För oss på VD är det viktigt att undervisningen känns modern och att alla elever skall känna sig inspirerade och delaktiga. Vi arbetar därför ständigt med att uppdatera vårt material så att vi alltid kan erbjuda de senaste låtarna och ”hitsen” på våra lektioner. På VD vill vi att alla skall känna sig trygga och fria att uttrycka sig. Att ta lektioner kan vara både skrämmande och nervöst, speciellt om man aldrig upplevt detta tidigare.

Vi arbetar med stor respekt för individen och strävar alltid efter att nå en trygg och tillåtande undervisningsmiljö.

Spela och sjung!

Vi vet att det är otroligt lyxigt att kunna kompa sig själv på piano och erbjuder därför även kombinerade lektioner där du får coaching i både sång och piano. Berätta gärna redan i din bokning vilka önskemål just du har. Lektionerna är 30 min och betalas med faktura som skickas med e-post efter kursens start.

Intresseanmälan

Vill du också sjunga eller spela tillsammans med oss? Fyll i fälten nedan för att göra en intresseanmälan. Vi kommer sedan att kontakta dig så snart som möjligt med mer info och även ett förslag på en tid. För dig under 18 år krävs en komplettering av namn, adress och telefonnummer på betalningsansvarig/förälder för att din slutgiltiga bokning ska vara giltig.

9 + 2 =