Våra sånglektioner

Vi erbjuder flera olika kurser i sång och du väljer själv vilken kurs som passar just dig. Kanske vill du testa att ta några individuella sånglektioner innan du sedan anmäler dig till en sånggrupp. Eller så känns det mer rätt för dig att börja utforska din röst i vår kör, eller i en mindre grupp tillsammans med andra likasinnade. Du väljer själv hur ofta du vill komma till oss, och kan enkelt och smidigt hantera dina bokningar på egen hand i vårt fina bokningssystem.

Oavsett vilken kurs just du väljer så är du varmt välkommen till oss på Vocal Devotion. Vi ser fram emot att få sjunga tillsammans med dig!

Individuella Sånglektioner

45min

Individuella sånglektioner innebär att du sjunger på egen hand tillsammans med sångpedagogen. Vi arbetar tillsammans fram ett material som passar just din röst och dina förutsättningar. Här har du möjlighet att fördjupa dig i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje. Under terminens gång finns det även möjlighet att uppträda med någon låt du arbetat med samt att utveckla din mikrofonteknik.

Pris från 500kr/lektion

 

Gemensamma Sånglektioner

45 min

Gemensamma lektioner innebär att du och 1-2 vänner sjunger tillsammans. Ni arbetar tillsammans fram ett material som passar just Era röster och Era förutsättningar. Här har ni möjlighet att utforska din röst tillsammans med en vän och öva på att sjunga stämmor. Självklart anpassar vi undervisningen efter den nivå som ni är på just nu. Ni väljer själva om ni vill sjunga någon specifik genre eller kanske testa lite av varje.

Pris från 650kr/lektion

 

Sånglektioner för
barn & ungdom

30 min

Är du mellan 7-18 år och vill du satsa på att utveckla din egen sångröst? Då är Sånglektioner Barn & Ungdom något för dig! Vi arbetar tillsammans fram ett material som passar din unga röst och arbetar på ett skonsamt sätt med sångteknik. Här har du möjlighet att fördjupa dig i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje. Hos oss på VD kan du sjunga allt från pop/rock, musikal, soul, RnB till visa och jazz. Vill du får du även öva på att sjunga i mikrofon. Välj mellan individuella lektioner eller tillsammans med en vän.

 

Pris från 400kr/lektion

Hur är det att sjunga på VD?

Första lektionen

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några korta minuter för att prata om dina erfarenheter och önskemål kring dina sånglektioner. Detta håller vi så kort som möjligt, så att sången får ta stor plats även på din första lektion. Du får då en chans att presentera dig och sångpedagogen berättar kort vem hon/han är.

Efter det kommer vi igång med att värma upp kroppen så vi inte börjar sjunga kalla och stela. En bra grundtanke är att sången kommer från hela kroppen, inte bara halsen. Vi arbetar även med andning och hittar tillsammans ett bra sätt att förhålla sig till andning i sång och tal.

Musik och låtval

Efter en kort uppvärmning av rösten med olika övningar börjar vi arbeta med en eller flera låtar. Antingen fyller vi dina sånglektioner med låtar du önskat eller sådant som pedagogen valt just till dig och din röst. De låtar vi övar på får du sedan (om du vill) i uppgift att sjunga vidare på hemma tills nästa sånglektion.

För oss på VD är det viktigt att undervisningen känns modern och professionell samt att alla elever skall känna sig inspirerade och delaktiga. Vi arbetar därför ständigt med att uppdatera vårt material så att vi alltid kan erbjuda de senaste låtarna och ”hitsen” på våra lektioner.Har du speciella önskemål om genre eller låtval så är du välkommen att berätta detta i kontakten med din sångpedagog.

Om du behöver avboka dina lektioner

Om du vill avboka en sånglektion behöver du göra detta senast 24 timmar innan bokad lektion via vårt bokningssystem www.timecenter.se/vocaldevotion. Inloggningsuppgifter får du vid din första bokning. Observera att sånglektioner hel termin (8ggr/15 ggr) ej går att avboka. Vid sen eller utebliven avbokning debiteras hela den aktuella summan. Lektionstillfällen som ställs in av eleven återfås ej, självklart återfås alltid lektioner som mot förmodan skulle ställas in av pedagogen.

Intresseanmälan

Vill du också sjunga tillsammans med oss? Fyll i fälten nedan för att göra en intresseanmälan. Vi kommer sedan att kontakta dig så snart som möjligt med mer info och även ett förslag på en tid. För dig under 18 år krävs en komplettering av namn, adress och telefonnummer på betalningsansvarig/förälder för att din slutgiltiga bokning ska vara giltig.

7 + 10 =