Marcel berättar om Vocal Devotion

Jag är själv utbildad sångare och har sjungit mycket. Men efter en lång tid utan sång i mitt liv behövde jag komma tillbaka både sångtekniskt och gällande mitt självförtroende.
Hos Vocal Devotion har jag mött lyhörda och öppna pedagoger som lyssnat och gett mig det stöd som just jag behöver.
Det är också smidigt att lägga upp tider samt skönt att kunna betala smidigt hemma via faktura.”

Marcel 40 år, pedagog och musiker

 

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.