Mervi berättar om Vocal Devotion

”Jag började ta sånglektioner ganska sent i livet men jag ville prova det eftersom  jag ofta blev hes efter en körövning. Sånglektinerna under de tre senaste åren har lärtmig tekniker för sång och idag är jag aldrig hes efter en körövning. Jag har även fått lära känna min egen röst på ett nytt sätt och upptäcka styrka som jag inte visste att jag hade. Sånglektioner blir på ett sätt som en inre resa som är spännande!”

/Mervi, 53 år ateljerista/förskollärare mervis bilder 353

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.