Nu är renoveringen klar!!!

Åh vad vi njuter!!! Det finns inget bättre än att komma in på Vocal Devotion och känna hur kreativiteten bara flödar… I helgen var vi på VD och ställde i ordning efter snart ett års renovering av innergården ovanför oss och i lokalen nere hos oss. Vi har äntligen både tak och golv och har nu inrett efter bästa förmåga!

Självklart kommer vi fortsätta att sätta vår prägel på VD så bli inte förvånad om det fortsätter att förändras och tillkomma nya saker… men hur som helst så känns det så himla bra att få komma i ordning med allt igen. Nu börjar det blir riktigt fint och vill så klart visa upp VD för hela världen! Kom gärna förbi och fika med oss någon dag! Vill du ha riktigt gott kaffe så gör du bäst i att vänta någon vecka så att vi får den nya kaffemaskinen på plats! Vi ses!

 

 

 

 

Kontakt

Svenska Sång & Röstinstitutet
Tomtebogatan 39
113 38 Stockholm

Hemsida: http://vocaldevotion.com
E-post: info@vocaldevotion.com

Vocal Devotion

År 2007 grundades Vocal Devotion som enskild firma av Caroline Een. VD erbjöd sånglektioner till företag och privatpersoner mestadels i Norrbotten med fokus på Piteå där verksamheten hade sitt huvudkontor. År 2009 expanderade verksamheten och VD ombildades till aktiebolaget; Svenska Sång & Röstinstitutet AB. Bolaget äger varumärket Vocal Devotion. Övriga varumärken som drivs av Svenska Sång & Röstinstitutet är: PopKids och Soulsingers.