fbpx

Danskväll

INSTÄLLT!

Danskvällen lördagen den 14 mars är inställd p.g.a. rådande omständigheter.

Kom och var med och testa att sjunga i kör tillsammans med dansbandet “Värmdöbrisarna” på en härlig danskväll i Värmdö Bygdegård lördagen den 14 mars! Vi sjunger hellre än bra och lägger fokus på att ha roligt och få alla dansare att känna sig inspirerade att dansa och glädjas med oss!

Låtar

Texterna till våra fyra låtarna kommer vi inte behöva kunna helt utantill. För den som vill ha texterna på papper på danskvällen så finns de nu att ladda ner genom att trycka på den svarta knappen nedan. Ni ansvarar själva för att skriva ut dessa.


Storm – klicka här för att öva på låten

Does your mother know – klicka här för att öva på låten

Oslagbara

I just wanna dance with you – klicka här för att öva på låten

Klädsel

Självklart behöver du inte köpa nya kläder för detta tillfälle men jag hoppas att så många som möjligt har svarta kläder, och så piffar vi upp det med en färgglad scarf t.ex. runt halsen eller i håret. Jag tror det kan bli enhetligt och snyggt. Är du inte bekväm i svart är det helt ok att välja annat, det hänger ju inte på kläderna!

Tider

Samling kl. 18.00 i bygdegården. Dansen börjar kl. 19.00.

Biljetter

Biljetter för våra nära och kära kostar 50kr och då ingår både entré och fika. Dessa förköps kontant av Hans i “Värmdöbrisarna” på våra övningstillfällen alt. i entrén på dansen. Kören köper inte biljetter men betalar 50kr för fika.