fbpx

Egen sånggrupp

Sånglektioner 2-4 personer

In karaoke barÄr du mellan 7-18 år och vill satsa på att utveckla din sångröst tillsammans med andra? Då är sånglektioner i grupp något för dig! När du tar sånglektioner i grupp hos oss på VD innebär att du träffar din sångpedagog tillsammans med 2-4 st andra ungdomar. Gruppernas utformning varierar lite efter önskemål och du ansvarar själv för att sätta ihop din egen grupp på 2-4 personer med t.ex. vänner eller familj. Ni arbetar tillsammans fram ett material som passar just Era röster och förutsättningar. Här har Ni möjlighet att fördjupa Er i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje. Hos oss på VD kan Ni sjunga allt från pop/rock, musikal, soul, RnB till visa och jazz. Under terminens gång finns det även möjlighet till att gå igenom mikrofonteknik tillsammans med din sångpedagog.

Första sånglektionen

sånglektioner i grupp

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några minuter för att prata om Era erfarenheter och önskemål kring sånglektionerna. Detta för att Ni ska få ut mesta möjliga av Era lektioner. Ni får en chans att presentera Er för varandra och berätta om Era önskemål och sångpedagogen berättar kort vem hon är.  Under lektionerna jobbar vi alltid med musik som är anpassad efter  gruppens förutsättningar så du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller ligga på en viss nivå för att sjunga hos oss. Självklart är det bara kul om ni är med och önskar låtar!

Lärare

Alla lärare som undervisar på VD är utbildade sångpedagoger vid någon av Sveriges musikhögskolor. Vi har alla bred repertoarkännedom och har stor erfarenhet av att undervisa i sång. Läs mer om våra lärare och se bilder här.

Pris

1 delad lektion 2-4 pers.         700kr
5 delade lektioner 2-4 pers.   600kr/lektion

Lektionerna är 30 min och ges varje vecka (med undantag för helgdagar & lov). Lektionstillfällen som ställs in av eleven senare än 24 timmar innan bokad lektion återfås ej, dock återfås alltid lektioner som mot förmodan skulle ställas in av pedagogen.