fbpx

Så himla fint att alla PopKids pratar konstant om Ed Sheeran… Om hur bra alla hans låtar är och att han verkligen är deras idol!

Vi börjar passet genom att värma upp kroppen till ”Shape of you” och alla i kören är så peppade. Sen är det dags att dra igång med nya låten och jag gör som vanligt, börjar med att visa bild på artisten. Plötsligt blir hela gänget knäpptyst! Ingen har någonsin sett denna ”farbror” och de vet absolut inte vem det är…

Jag berättar att det är så här deras idol; Ed Sheeran, ser ut. Snacka om förvånade ansikten!

Låten gjorde hur som helst succé! Jag skrev en ny text till den så den passar bättre till barnen och deras sammanhang. Dessutom har vi dragit ner tempot lite så de hinner med. När vi sjunger ”Shape of you” heter den ”Lycklig” och den är så himla bra!!!

 

”Jag blir lycklig när jag ser dig, jag tappar orden och klantar mig…”

Vet du någon som älskar att sjunga moderna hits och skulle passa att vara med i vår populära barnkör så får du gärna tipsa om PopKids!