fbpx

Vi vet att ett presentkort på Vocal Devotion är världens bästa julklapp! Vi vill därför ge er ett litet extra bra erbjudande så här inför julen…

Köp stora sångpaketet och få 150kr rabatt! *

* Erbjudandet gäller endast nya kunder och finns tillgängligt t.o.m. 2012-12-24. För att få ditt presentkort med post innan julafton ber vi dig beställa senast 19/12.

Allt fler upptäcker charmen med att ge bort sånglektioner hos Vocal Devotion… Det tycker vi så klart är jätteroligt och är övertygade om att det kommer bli en mycket uppskattad present där den hamnar! Oavsett hur många lektioner du vill ge bort så är din beställning viktig för oss och vi ser därför alltid till att leverera din beställning 2-4 arbetsdagar efter du gjort din beställning. Vi skickar presentkortet med tillsammans med tillhörande faktura hem till dig via post. Du har sedan 10 dagar på dig att betala sånglektionerna och presentkortet blir giltigt så snart du betalat in aktuellt belopp. Passar det dig bättre att komma förbi oss vid St Eriksplan och köpa ditt presentkort så går det självklart jättebra!

Beställ ditt presentkort här!