fbpx

Barnkör

 

PopKids är vår alldeles egna barnkör! PopKids är en superhäftig kör för alla barn 6-11 år. Vi sjunger, dansar och busar tillsammans… och vi är helt enkelt den coolaste barnkören!

Barnkören PopKids skapades av sångpedagogen Caroline Törnberg 2008, med visionen om att få barn att sjunga och dansa till moderna hits men med mer anpassat innehåll. Roligast är ju att sjunga de låtar som redan går på radio och melodifestival m.m. men det är tyvärr inte alltid så ”vettiga” texter i dessa hits. Därför skriver vi om låtarna så de har texter med ett innehåll mer anpassat efter de som skall sjunga den. En del låtar handlar om godis och vänskap medan andra texter handlar om snälla spöken, mobbing eller kärlek…Barnkör

Eftersom barnkören PopKids är så häftig och bra så händer det även att vi får en del spelningar i gallerior, mässor, skivinspelningar, reklamjobb och TV-inspelningar m.m. Vi har bland annat varit med i SVT’s barnprogram ”Den flygande mattan”, medverkat på Melody Club’s skiva ”Human Harbour” samt uppträtt live i TV4..

För oss i PopKids är det alltid störst fokus på att ha roligt och få uttrycka sig och just därför låter vi helt strålande bra… Kom gärna och testa vår barnkör om du vill!

För mer info & anmälan

www.popkids.se