fbpx

Enskilda sånglektioner barn & ungdom

sånglektionerÄr du mellan 7-18 år och vill du satsa på att utveckla din egen sångröst lite extra? Då är enskilda sånglektioner något för dig! När du tar enskilda sånglektioner hos oss på VD innebär att du sjunger på egen hand tillsammans med sångpedagogen. Ni arbetar tillsammans fram ett material som passar just din röst och dina förutsättningar. Här har du möjlighet att fördjupa dig i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje. Hos oss på VD kan du sjunga allt från pop/rock, musikal, soul, RnB till visa och jazz. Under terminens gång finns det även möjlighet till att gå igenom mikrofonteknik tillsammans med din sångpedagog.

Första lektionen

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några minuter för att prata om dina erfarenheter och önskemål kring sånglektionerna. Detta för att du ska få ut mesta möjliga av dina lektioner. Du får en chans att presentera dig och dina önskemål och sångpedagogen berättar kort vem hon är. Detta håller vi så kort som möjligt eftersom vi vill hinna sjunga så mycket som möjligt. Under sånglektionerna jobbar vi alltid med musik som är anpassad efter just dina förutsättningar så du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller ligga på en viss nivå för att sjunga hos oss. Du får gärna vara med och önska låtar!

Lärare

Alla lärare som undervisar på Vocal Devotion är utbildade sångpedagoger vid någon av Sveriges musikhögskolor. Vi har alla bred repertoarkännedom och har stor erfarenhet av att undervisa i sång. Läs mer om våra lärare och se bilder här.

Intresseanmälan

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Ditt personnr (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Målsmans namn & e-post (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Önskemål om tid

  FörmiddagEftermiddagKväll

  Ange ev. presentkortsnr eller kampanjkod här:

  Övrigt om t.ex erfarenhet eller önskemål om musik:

  jag har läst och godkänner härmed villkor för avbokning
  av arrangemang/kurser på Vocal Devotion.