fbpx

Sånglektioner

Barn & Ungdom

Är du mellan 7-18 år och vill du satsa på att utveckla din egen sångröst lite extra? Då är individuella sånglektioner med en egen coach något för dig! När du tar enskilda sånglektioner hos oss på VD innebär att du sjunger på egen hand tillsammans med sångpedagogen.

Vi arbetar tillsammans fram ett material som passar just din röst och dina förutsättningar. Här har du möjlighet att fördjupa dig i en specifik teknik/genre eller kanske testa lite av varje. Hos oss på VD kan du sjunga allt från pop/rock, musikal, soul, RnB till visa och jazz.

Under terminens gång finns det även möjlighet till att gå igenom mikrofonteknik tillsammans med din sångpedagog.

Första lektionen

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några minuter för att prata om dina erfarenheter och önskemål kring sånglektionerna. Detta för att du ska få ut mesta möjliga av dina lektioner. Du får en chans att presentera dig och dina önskemål och sångpedagogen berättar kort vem hon är. Självklart håller vi pratstunden så kort som möjligt eftersom vi vill hinna sjunga så mycket som möjligt.

Under sånglektionerna jobbar vi alltid med musik som är anpassad efter just dina förutsättningar så du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller ligga på en viss nivå för att sjunga hos oss. Du får gärna vara med och önska låtar!

Bokning

Intresseanmälan

13 + 8 =