fbpx

Vårkonsert

Välkommen att vara med på vårkonsert!

Vi blandar moderna hits, gamla godingar och någon vacker vårsång så klart! Som vanligt ligger fokus på att sprida glädje, inte sjunga vackert och felfritt, så alla som vill kan vara med och sjunga.

Tid

Konserten är söndagen den 28 april kl. 18.30 i Nacka Kyrka.
Genrep med kompband kl. 16.30-18.00 (kom i tid)
Efter genrepet finns det möjlighet för den som vill att äta någon medhavd smörgås/frukt och byta om till något färgglatt!

Plats

Nacka kyrka, Gamla Värmdövägen 14, 131 37 Nacka

Kläder

Gärna mycket färg.

Pris

Helt gratis för alla såväl på scen som i publik!

Låtar

Följande låtar kommer vi försöka få med på konserten. Olika körer har hunnit repa olika mycket på dessa låtar så du behöver inte känna dig stressad om du inte kan riktigt alla sånger helt och hållet. Dels så finns det möjlighet att öva lite mer på kördagen den 27 april och sen finns det möjlighet att dela upp körerna lite på konserten. För att öva dessa låtar hemma är det bara att klicka på låten samt ange det lösenord som du fått av körledaren.

1. Keep on walking (med solist)

2. Om jag kunde sjunga

3. Hold on

4. Längtan till landet

5. Kärleken väntar (med solist)

6. Every breath you take

7. Wade in the water/sometimes i feel

8. Ticket to ride

9. My turn

Textpapper

Här finns nu äntligen textbladet som du själv ansvarar för att skriva ut om du vill ha under kördag & konsert. Kanske kan det vara en bra idé att skriva ut direkt för att ta med på eventuell körövning. Anteckna gärna sånt som kan vara bra att komma ihåg som t.ex. stämmor eller liknande. Klicka här för att ladda hem texterna som en pdf.

Anmälan

Anmäl dig till vårkonserten här